Moj Dnevnik Zdravja

Je spletna aplikacija, ki vam pomaga pri skrbi za zdravje in (samo)spremljanju vašega počutja. Nikakor ni nadomestek za strokovno zdravniško pomoč.

Kadar ste v dvomih, obiščite ali pokličite svojega osebnega zdravnika. Lahko pa tudi pokličete na Vivino zdravniško linijo na 01 300 59 00 ali postavite vprašanje zdravnikom na portalu viva.si.

| Registracija

O Aplikaciji

Oglejte si video vodič po Mojem dnevniku zdravja, ki vam olajša spoznavanje

z aplikacijo in pokaže najbolj uporabne lastnosti aplikacije.

Ogled videa

Registracija

Registrirajte se, da lahko začnete uporabljati vse funkcije Mojega dnevnika zdravja.

Lahko se vpišete tudi s Facebook računom s klikom na spodnji gumb.

Nekatera polja so izpolnjena napačno ali pa so prazna. Prosimo popravite jih.

O aplikaciji so povedali...

Marjeta

(32 let)

"Uporaba aplikacije je zelo enostavna in zabavna. Pomaga mi pri spremljanju mojega zdravja in počutja. Sprva sem mislila, da je to samo še ena izmed mnogih aplikacij na trgu, vendar me je nato prepričala s svojo odlično uporabnostjo. Toplo priporočam vsem, ki radi skrbijo zase."

Veseli bomo

vaših vprašanj,

mnenj in predlogov...

Hvala za vaše sporočilo

O projektu

»Projekt delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007–2013, 1. razvojne prioritete »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti« ter prednostne usmeritve 1.3. »Štipendijske sheme«, v okviru potrjene operacije »Po kreativni poti do praktičnega znanja«.

Projekt je iniciativa revije Viva in je nastal v okviru projekta »Po kreativni poti do znanja« v sodelovanju s tremi članicami Univerze v Ljubljani: z Akademijo za gledališče, radio, film in televizijo, Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje ter Fakulteto za računalništvo in informatiko. Projekt so izvedli študenti vseh treh članic Univerze v Ljubljani pod vodstvom uredništva revije Viva in pedagoških mentorjev.